novembersims

Senaste inläggen

Av November Sims - 4 november 2014 01:00

Hur många generationer jag kommit till, och varför.

 

Jag blev själv väldigt förvånad när jag kom till generation 3 i en historia, tyvärr tröttnade jag där och raderade familjen. För jag kunde inte komma på något bra att göra med de andra två ungarna som inte blev arvingar. Då jag fick trillingar. Och arvingen skulle lära sig rida men fick inte börja när det var ett barn. Så ja...

ANNONS
Av November Sims - 3 november 2014 01:00

Typiska drag hos simmarna jag skapar.

 

Då jag inte har många bilder från fyran och alla från 3:an är väck på mina simmar blir det inte många men i alla fall...

     

Ni ser nog vilka drag de har gemensamt. Tyvärr saknar jag att inte få spela med simmarna på bild 1 & 2 men om jag inte fabriksinställt datorn hade jag aldrig kommit in igen och fått skapa Cassandra.

ANNONS
Av November Sims - 2 november 2014 01:00

Om jag använder mig av mods och vilka i så fall.

 

Jag använder mig av mods, och förstår inte hur jag kunde spela utan.

 

Mods jag använder i fyran:

Pregnancy Terminator (Ungefär som att man gör abort)

MoveObjects (Precis som fusket i 3:an, men använder det inte just nu fick bara problem när jag byggde)

Call anytime (Jag kan ringa vem som helst när jag vill, och blir bättre vän med simmen samtidigt som de snackar)

 

Kan hända att det finns något mer i mods väg men det är de jag hittar.

 

Av November Sims - 1 november 2014 01:00

Min äldsta och senaste screenshot.

Min äldsta: Detta var när jag precis började min legacy Black och höll på att fota Cassandra när hon lagade mat.

Min senaste:  Jag har faktiskt inget minne av att jag tog denna screenshot, men det är Don som matar Sirius mitt i natten för vad jag tror är tredje gången Don fått gå upp. Kommer inte ihåg så mycket då det var ett tag sedan.  

Av November Sims - 31 oktober 2014 01:00

Vilka sidor jag använder för att ladda ner, och varför jag använder dem.


Jag använder mig alltid av:

modsthesims.info

thesimsrecource.com

 

Anledningen till detta är för att jag använde TSR med 3:an och MTS ladda jag ner mod med. Och så händer det att andras saker förstör hela mitt spel. Dessa sidor är näst intill 99% säkra. I alla fall för mig. Har aldrig haft problem och på mod the sims finns det varnigar på vilka som kan vara skadliga. På MTS behöver du ha ett konto och på TSR måste du ha det för att kuna söka på vissa ord. :)

Av November Sims - 30 oktober 2014 01:00

Mitt favorit sätt att döda simmar på och varför?

 

Ett tag var mitt favorit sätt att döda simmarna på genom att därnka dem eller bränna dem. Men nu i fyran har jag faktiskt inte lyckats döda någon, och jag måste säga att mina simmar aldrig dog av en elchock. Jag var rädd för att de skulle göra det i 3:an när det blixtra att jag höll dem inomhus efter ett nära döden sim upplevelse. Anledningen till att jag mest dränkte dem eller eldade upp dem var för det var enklast. Jag gillade inte spökena ändå, i alla fall inte att spela med. Prövade spela en gång men hade problem med att simmarna var genomskinliga och flög rundor. Så håller mig till den levande fasen. I 4:an om jag måste välja är det nog eld ädå. För då kan jag tända eld på allt och alla. :)

 

Av November Sims - 29 oktober 2014 22:55

Den som ringde var Don. Och varför kunde Cassandra inte förstå. Hon funderade inte så mycket mer på det och började städa upp på tomten men senare valde hon att åka till biblioteket för att träffa några nya simmar. För en befodran behövde hon för att kunna betala räkningarna på 448$. 

I biblioteket träffade hon Olof, Elin och Linnea som hon efter jobbet bestämde sig för att prata lite med. Alla tre hade blivit vän med Cassandra under dagen och Cassandra kände sig väldigt glad. Men det var någon som hon gärna ville bjuda hem. Och det var Don Lothario. 

Cassandra ville helt enkelt bara hålla vänskapen uppe mellan de två simmarna och Don peppade henne till träningen som hon alltid glömde bort att göra.

Hemligheter utbyttes mellan de två och de hade näst intill kunnat bli BFF's.  Om inte...  

Det blev något mer...   

Don älskade det och snart stod de båda och kysstes för fullt.                  Tillslut vågade Cassandra fråga Don om han ville flytta in hos henne, även om hon inte ägde mycket som de kunde dela på.   

Och även om näst intill alla odds var mot att han ville lämna sitt vackra hus för ett par saker mitt ute på en gräsmatta svarade han ja.  

Eftersom Don förstod att han behövde dra sitt kort rätt snabbt för att få det hänga ihop så frågade han frågan.

-Cassandra, skulle du vilja bli min tjej? sade Don.

Cassandra stod länge kvar och bara häpnade innan hon lyckades få fram ett tyst ja.

Eftre chocken lagt sig kastades hon över Don.         

Resten av natten sov Don, men Cassandra stod och lagade mat. Och det är ännu ett under att hon inte tatt livet av sig så som hon kastar med knivarna åt alla håll och kanter.        

Efter en kort tupplur den natten gick hon upp för att laga ännu mera mat. Och hon ville testa göra den där hummern alla älskar.  

Och hon lyckades!     

Don blev överlycklig att hon kunde laga hans favorit mat och gav henne puss på kinden för att sedan lämna för en joggingtur då han inte hade så mycket att göra och väntade på att han skulle få åka till jobbet.  

Och under tiden han var ute och joggade lagade Cassandra ännu mer mat och hon hade äntligen nått nivå 10 inom matlganingen.  

Men sluta kunde hon inte göra, nu lagadehon mer gourmetmat och mitt i all mat hade hon blivit en Mästerkock, hennes dröm.  

Cassandra var väldigt lycklig men under tiden hon undrade vad hon ville göra här näst i livet kom ohn på att hon inte hade så lång tid på sig med att skaffa en familj. Detta berättade hon för Don som förstod henne. Och helt plötsligt låg de där och försökte skafa ett barn.  

Och samtidigt som de höll på visade det sig att Don lyckat krångla till sig och sparkade Cassandra i ansiktet ett par gånger.  

Cassandra somnade direkt efter så trött osm hon var medans Don tog ett glas mjölk och tittade på lite sport då han inte var så värst trött.  

Men är det någon som kan förklara den pölen bredvid sängen?    

Cassandra vaknade väldigt kissnödig och kom på att hon kanske skulle ta ett grviditetstest samtidigt. Och det visade postivt. Känslorna var blandade för mitt i allt så hade hon ju fortfarande inget tak över huvudet.  

Cassandra vaknade igen på morgonen när Don fortfarande sov, hon gick upp och åt som bara den. Man blev värkligen hungrig tyckte hon av att vara gravid.  

Hon fick lite skuldkänslor över hur mycket hon ätit och valde att ta en joggingtur, för hon själv tyckte det var väldigt länge sedan hon gjorde det.

  Men det räkte in bara med joggingturer, så fort Don lämnat huset för att jobba åkte Cassandra till gymmet. För sin styrka hade hon förlorat rätt mycket av men tänkte ksaffa tilbaka den.    

När hon kom hem ringde hon Viktoria och bad henne komma över, men även om det var Cassandra om ringde var Don den pratgladaste när han kom hem från sitt jobb som praktikant i rymdstationen.                  Cassandra bjöd allihopa på mat och hon själv verkade vara så nöjd att hon tog foto på maten.    

Folk brukar säga till Cassandra att som gravid ska man vara stillasittande för att man inte kan göra så mycket mer. Men detta trodde Cassandra inte på och fortsatte göra sina sysslor med magen ivägen. 

Och som vanligt tittade hon på matlagning när hon inte hade annat att göra, men nu höll hon på med gourmetmatlagning. Cassandra hade även valt ut en ny ambition: Framgångsrik ätt  

Och Cassandra som vaknat med morgonillamående och bestämde sig för att kräkas i toan råkade ta sönder den.  

Men hon han inte laga den för hon skulle till jobbet med sin lilla mage.  

När Cassandra var iväg bjöd Don hem Nina, en gammal vä till honom. De snackade inte så mcyket innan Nina var tvungen att åka igen, men Nina fick veta att Don snart skulle bli pappa.   

När Nina åkt bestämde Don sig för att fixa toan hans tjej lyckats kräka ner och nog snart skulle behöva användas igen.

   

Och för första gången jag kan komma på kommer Cassandra hem glad efter en befodring till Kondititor.  

Tack vare detta kunde de skaffa ett par väggar och tak över huvdet.  

Nedkomstdagen för ungen var nära och hon började förbereda sig med att titta lite på barnkanalen.  

Och Cassandra fick gå upp väldigt tidigt den morgonen för att göra en tårta till Dons födelsedag.  

Tårtan blev hon väldigt nöjd med för att vara första gången.

Födelsedagsbarnet var väldigt glad över den fina tårtan och blåste ut ljusen på två försök.  

Mitt under festen de gjort blev Cassandra extremt trött och gick in till toan där hon svimmade av.  

När hon vaknade igen skyndade hon sig till sovrummet och somnade.    

Då Cassandra fortfarande sov men också kunde föda vilken sekund som helst tog Don och städade upp i huset efter kalaset.  

Cassandra vaknade först vid tre på natten av att hon var kissnödig, även om hon precis gått på toa innan hon svimmat av. Hon gick då och la sig igen för att vakna upp vid fem av att värkarna börjat, och under tiden kollade hon på TV.  

Don som fortfarande inte märkt att hans tjej hade fått sina värkar frågade om nedkomstdagen för hans unge.  

Tillslut fick Cassandra nog och valde att trycka ut ungen. Och ut kom  

Sirius Black och    

Cedrella Black. Båda döpta efter deras förfäder. Cassandra var överlycklig av att ha fått tvillingar.  

Don blev lika lycklig han, här håller han i Sirius  

Och här i Cedrella.            Don visste att deras tillgångar var för små för att få till två rum, så han fick gå ut och leta upp allt han kunde hitta för att sälja.         

Han hittade en tidskapsell, en tungmetall, en baconit, en fossil, en simonit, en blenkonit och en prickig lövgroda  

Av November Sims - 29 oktober 2014 01:00

Hur husen jag bygger ser ut och hur ofta jag bygger dem?

 

Haha, jag bygga hus? Jag har nog byggt som max 5 hus i sims i hela mitt liv. Anledningen är faktiskt att jag suger på det. Men gjorde ett för att ni skulle få en titt. Blev faktist ganska nöjd med insidan om jag ska jämföra med hur det brukar se ut, men förstår mig inte på hur jag ska få taken snygga...

   

Presentation


Hej, jag är November. En 14 årig tjej som äslkar The Sims. :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ novembersims med Blogkeen
Följ novembersims med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se