novembersims

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2014

Legacy Black - Kapitel 1.2

Av November Sims - 28 oktober 2014 22:51

Att gå hela dagen för att städa är inte alltid så kul. Särskilt inte när det man städar bort är värt flera 100 simdaler  

Men Cassandra lugnade sig rätt så snabbt när hon fick i sig lite att äta.  

Och ännu gladare blev Cassandra när hon entligen blev kock.  

Så det första hon gjorde när hon vaknade var att öva på gourmetmatlagning. Hon gjorde allt från frukt & youghurtparfait till kyckling saltibocca.       

Och bara för att hon använt den så mycket, så gick kylen sönder och all mat som förvarades där blev förstört. Men Cassandra brydde sig inte för hon stod och lagade ny.

Åke ringde under tiden och frågade om Cassandra ville hänga, och hon svarade ja. Men för det mesta stod Cassandra vid spisen och lagade mat, men som tur var kunde hon fortfarande snacka med Åke..  

När Åke åkt hem började Cassandra att laga kylen. Och hur mycket hon än trodde att hon skulle få en stöt fick hon ingen.   

Och det var bara mer städ nästa lediga dag, då allt hon ägde antingen gått sönder eller blivit smutsigt vilket gjorde henne ännu mer stressad så hon fick sätta sig ner och titta på matkanalen, igen.  

Hon började lite senare rota bland sakern som blev över vid reparationen och fick tag i två standarduppgraderingsdelar.  

Och när ljuset kom tillbaka till staden märkte hon även att spisen gått sönder.  

Och att inte äga en soptunna resulterar i skräpplantor, Cassandra funderade faktiskt på att ha en stor skräp plant odling.  

När all smuts var borta bestämmde hon sig för att ha en hemma fest bara för att testa sin mat på simmarna hon kände.

Även om Dons min inte var så glad så verkade han gilla maten då han gick och tog ny minst fyra gånger. Vilket Cassandra bara blev glad över då hon själv inte orkade äta upp allt. 

Under tiden Don åt besätmde sig Cassandra att bekanta sig med honom. Han visade sig vara pliktotrogen, aktiv och romantisk.  

Senare när hon äntligen kom hem från jobbet var hon inte så glad, hon hade råkat skämma ut sig för hella köket av någon anledning. Men hon hade lyckats befodra sig till första hands cateringsansvarig

När hon vaknade nästa morgon bestämde hon sig för att göra butternutgocchi och spenatfrittata. Och hon hade äntligne nått upp i nivå 5 i gourmetmatlagnings färdigheten.  

Och stressad som hon var gick den mesta av tiden till TV:en. Hon valde fortfarande matlagnings program bara för att kunna få bättre betyg på jobbet.  

Och ännu en dag gick på jobbet, men nu hade hon fått nog av att sitta stilla så hon tog en jogging tur för att komma tillbaka lite gladare.  

Och det visade sig att Cassandra nog skulle slänga sin trädgårdsdröm i soporna då hon inte tänkte på att ta hand om skräpplantorna.  

Morgonen där efter var faktiskt inte lik de flesta, hon lagade ingen mat och hon fick ett samtal. 

Men från vem var samtalet?


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av November Sims - 18 november 2014 13:48

JAg har faktiskt en väldigt enkel förklaring för varför jag inte varit så aktiv. Jag har firat min födelsedag och har inte hunit spela sims eller något. ...

Av November Sims - 11 november 2014 21:45


  (klicka på bilden för att kunna ladda ner)  

Av November Sims - 10 november 2014 01:00

Om jag vore en sim, vilka egenskaper skulle jag fått?   Ambitös Självsäker Munter Perfektionist Snabblärd   Måste säga att jag tycker de egenskaperna passar rätt så bra in på mig, men lyckas inte hitta passande "dåliga" egenskaper. Ja...

Av November Sims - 9 november 2014 01:00

Bra egenskaper, eller snygg sim? Jag skulle nog välja båda, beroende på hur jag tänkt utforma historian med simmen. Bra egenskaper och "ful" sim är ju inte något jag skule vilja ha då jag älskar simmarnas utseende, och det hade varit rätt kul att f...

Av November Sims - 8 november 2014 21:00

Egenskaper jag använder och aldrig använder   Haha, jag har alltid så svårt i legacys när simmarna ska ha nya egenskaper och jag kan ändra dem. Och så får man en random och man känner bara NEJ! Och fortsätter tills man får en man kan använda sig ...

Presentation


Hej, jag är November. En 14 årig tjej som äslkar The Sims. :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards